Welkom op onze website!
cre-A-ctief voor meer eigen regie en niemand laten vallen.

Vervoer

 

Bij cre-A-ctief rijden op dagelijkse basis 2,3 of soms 4 bedrijfsauto`s in alle windrichtingen speciaal voor cliënten met recht op vervoer. 

Wanneer er sprake is van onvoorziene omstandigheden kunnen we regelen dat iemand tijdelijk een "lift"kan krijgen. Wij gaan ervan uit dat als er een noodzaak is, er ook een toewijzing wordt gegeven door de gemeente waarin u woont. De "lifters" passen zich aan.
Daar waar kan, soms met hulp, wordt er gelopen of gefietst en gebruik gemaakt van OV.


Spelregels vervoer

Van di t/m vrij tussen 7:45 en 8:00 uur is er logistiek overleg.

Dan verwerken we de binnengekomen mail voor afmelden en aanmelden, hierop wordt de logistieke planning per dag gemaakt.
Om zoveel mogelijk het milieu te sparen rijden we het liefst met volle auto`s. 

Deze mail, info@cre-a-ctief.nl, wordt verwerkt tot 17:00 uur en in de planning voor de volgende dag geplaatst. Alles wat na dit tijdstip nog binnenkomt wordt niet meer verwerkt!

Wij zijn geen taxi, er worden conform de beschikking een adres afgesproken en wij rijden niet op afwijkende bestemmingen.

Voor zover mogelijk, loopt/fietst de cliënt naar een afgesproken plaats op de route om de rit voor iedereen zo kort mogelijk te houden. (ook als het regent)

Tijdens de rit kan er geen communicatie via telefoon of app plaatsvinden om last minute iets te regelen, ook niet via inzittenden. 

Met respect voor de begeleider/chauffeur verwachten we dat iedereen klaarstaat voor vertrek zodat er vlot ingestapt kan worden. We proberen bij iedereen "op tijd" te komen, maar de veiligheid van de inzittenden staan voorop. 

Voor sommige mensen is dit erg moeilijk en we hebben dan ook maatwerktips uit de praktijk om reisstress te voorkomen. Vraag in dat geval om een gesprek.